søndag den 15. februar 2015

"Kogt" torsk i ovn

Her i huset er kogt torsk noget af det bedste, der kan serveres. Hvis jeg får en hel torsk, bliver den kogt  i en gryde, men denne gang var det torskefiletter. De bliver så meget bedre ved at komme i ovnen. Det skal jo smage af kogt torsk med sennepssovs, og hvad der ellers hører til denne kongespise:)

Torskefiletterne lægges i et ildfast fad. Smørklatter fordeles over fisken, der krydres med salt og peber. Bagepapir lægges ned over fisken, og den sættes i ovnen i ca 1/2 time. 


Den saft, der kommer ved fisken, bruges til at komme i sovsen. Det er en opbagt mælkesovs. Fiskesennep tilsættes inden serveringen. 
Til retten hører der kogte kartofler og 5 forskellige slags tilbehør:
Hakkede kogte æg
Stegte bacontern
Hakkede rødløg
Groftrevet peberrod
Hakkede syltede rødbeder


Til denne ret skal der serveres snaps og øl.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar