søndag den 22. februar 2015

Glutenfrit knækbrød

Jeg synes, at det er dejligt at have hjemmelavet knækbrød i kagedåsen. En kop te med et stykke knækbrød smager bare fantastisk. Lige for tiden drikker jeg en grøn te, som jeg synes smager godt. Den er købt i Kronen, Ålborg og hedder Julie. 
Opskriften er med udgangspunkt i min bibel " Lowfodmapdiet 2"


Jeg brugte:
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
4 dl majsmel
1 tsk bagepulver
2 tsk groft salt
2 dl vand
11/4 dl olie
1 tsk paprika

Opløs salt i vand, paprika og olie.
Rør resten af ingredienserne i, så det bliver en klistret dej.
Der bliver 2 pladefulde knækbrød af mængden.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. 
Skær dejen i passende stykker med en kniv eller et pizzahjul. 
Bag knækbrødene i varmluftsovn i 15 til 20 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar