tirsdag den 10. februar 2015

Müslibar

I morgen-tv så jeg, at de lavede müslibar. Det fik jeg også lyst til at prøve. På den måde ved man, hvad  indholdet er. De er gode at have med på golfbanen, så det er med at få fundet en god opskrift inden sæsonstart. 

Jeg tog udgangspunkt i morgen-tv udgaven og lidt søgen på nettet. Mit udgangspunkt var, at jeg ville bruge frysetørret hindbær og jordbær, da jeg havde dette i skabet. 


Jeg brugte:
50 g mandelsmør. Det havde jeg selvfølgelig ikke, men jeg havde læst, at man bare skulle blende mandler i lang tid, så ville de udskille olie og danne smør. Det synes jeg nu ikke helt skete, men jeg brugte det alligevel.
3 spsk kokosolie
100 glutenfri havregryn
70 g grofthakkede mandler
2 spsk frysetørret hindbær
2 spsk frysetørret jordbær
3 spsk ahornsirup

Mandelsmør, kokosolie og sirup smeltes i en gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. 
For en form med bagepapir og tryk massen i denne. Sæt formen i fryseren i en lille time, inden massen skæres ud i passende stykker. 
Opbevares i køleskab. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar