Jeg tog udgangspunkt i morgen-tv udgaven og lidt søgen på nettet. Mit udgangspunkt var, at jeg ville bruge frysetørret hindbær og jordbær, da jeg havde dette i skabet.
Jeg brugte:
50 g mandelsmør. Det havde jeg selvfølgelig ikke, men jeg havde læst, at man bare skulle blende mandler i lang tid, så ville de udskille olie og danne smør. Det synes jeg nu ikke helt skete, men jeg brugte det alligevel.
3 spsk kokosolie
100 glutenfri havregryn
70 g grofthakkede mandler
2 spsk frysetørret hindbær
2 spsk frysetørret jordbær
3 spsk ahornsirup
Mandelsmør, kokosolie og sirup smeltes i en gryde. De øvrige ingredienser tilsættes.
For en form med bagepapir og tryk massen i denne. Sæt formen i fryseren i en lille time, inden massen skæres ud i passende stykker.
Opbevares i køleskab.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar