fredag den 4. december 2015

Surf and turf

Vi har haft besøg af min niece fra USA. Det var dejligt, og den sidste aften skulle vi have jomfruhummerhaler, da hun elsker skaldyr. Det blev til surf and turf. Vi købte nogle streaks, der kom på grillpanden, og jomfruhummerhalerne kom i ovnen med smør, hvidløg, persille, salt og peber.



Som tilbehør fik vi asparges, der var stegt på panden. Kartofler i ovnen og en svampe/rødvinssauce. 

Sovsen var nem:
1 håndfuld tørrede svampe
Smør
Rødvin
Fløde
Salt og peber

Svampene lægges i blød i 1/2 time. Derefter steges de i smørret i 5 min. 
Rødvin, fløde, salt og peber tilsættes. 
Denne sauce kan udvides med krydderurter af en hver art. Der kan også tilsættes lidt bouillon.
Det handler om at smage på den, så den passer til retten. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar