Jeg har lavet denne asiatiske kyllingesuppe til mange gæster. Den er nem at lave, og den smager dejlig.
Ingredienser:
500g kyllingebryst
2 spsk rød karrypasta
1 l grønsagsbouillon
1 ds kokosmælk
4 fed presset hvidløg
1/2 -1dl soyasauce
1/2 - 1 dl oysterssauce
1/4 l fløde
1 pose frossen wokblanding - 750g
2 stænger citrongræs
Salt eller fiskesauce
Skær kyllingbrysterne i korte strimler, og svits det i olie i en gryde.
tilsæt karrypasta og lad det trænge godt ind i kødet.
Tilsæt hvidløg, soyasauce, oystersauce, kokosmælk, salt og fløde, og lad det simre lidt.
Flæk citrongræs på langs og kog dem med i suppen sammen med wokblandingen.
Lad suppen trække i nogle timer. Den kan nemt laves dagen i forvejen.
Næste dag eller efter nogle timer varmes suppen op, og den simrer i ca 1/2 time.
Den kan serveres med hakket persille.
Denne suppe skal smages til efter, hvordan man ønsker suppen skal smage, og efter hvor stærk man ønsker suppen. Der kan altid tilsættes mere karrypasta, soyasauce og evt lime.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar