Jeg havde valgt at invitere til damefrokost. Jeg havde inviteret 37, men rejser, sygdom mm gjorde at vi kun blev knap 30.
Jeg havde en fantastisk dag. Jeg havde selv lavet alt maden, dog med undtagelse af frugtstænger og 2 lagkager.
At lave mad til mange handler om planlægning. Den sidste uge inden fødselsdagen, lavede jeg en plan for, hvad der skulle laves hver dag.
Til forret fik vi en tallerken, der var anrettet med forskellige ting.
Øverst var der spinatlakseruller pyntet med brøndkarse.
Kyllingesalat pyntet med rød peberfrugt, ananas og bacon.
Midt på tallerkenen var der grønne asparges med hakkede æg.
Til denne tallerken serverede jeg valnøddebrød og langtidshævede græskarbrød.
Til brødet var der 3 slags kryddersmør
Til hovedret grillede min mand en porchetta på 3 kg. Jeg havde bestilt den i den lokale SuperBrugs, og den kunne lige være på det roterende spyd. Den fik ca 2 timer og var perfekt. Man skal bare huske, at have kul nok, når det er frostvejr.
Desuden grillede han barbecue kyllingelår. Barbecuesaucen havde han selv lavet.
Jeg havde selv lavet mørbradbøf i champignonsauce.
Til kødet havde jeg lavet 3 salater:
En rosenkålsalat med perlebyg, fetaost, hasselnødder, bacon og blåbær
En grønkålsalat med granatæbler, tranebær og mandler
En rucola/spinatsalat med blodappelsiner og cashewnødder
Til hovedretten serverede jeg olivenbrød
Desserten bestod af flere forskellige kager, frisk frugt og småkager:
Min svigerdatter havde lavet 2 lagkager.
Den ene var med hvid chokolade og hindbær
Den anden var med orangechokolade og fløde
Min svigerinde havde lavet frugtstænger med kransekage
Jeg havde selv lavet cheesecake
Desuden var der sunde småkager, lakrids kyskager, Sarah Bernhardt kager og kokosmakroner
Jeg havde lavet en Thai kyllingesuppe til "natmad". Den er meget nem at lave.
Jeg er sikker på, at der ikke var nogle, der gik sultne hjem;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar