Lakseruller er røget laks i spinatpandekager og med flødeost.
Spinatpandekagen:
300 g hakket spinat
2 æg
1/2 dl fløde
salt
friskkværnet peber
Jeg købte frossen hakket spinat, som jeg tøede op. Det er vigtigt, at det er helt optøet, så vandet kan presses helt af.
Spinaten blandes med æggeblommerne, fløde, salt og peber. Æggehviderne piskes stive og vendes i spinatblandingen.
Denne masse fordeles på en plade med bagepapir. Bagepapiret skal være smurt med olie.
Pandekagen bages mellem 10 - 15 min ved 200 grader varmluft.
Plandekagen skal være helt kold, inden den trækkes forsigtigt af bagepapiret.
Flødeost:
200 g flødeost natural
saft af 1/2 citron
salt
friskkværnet peber
Flødeosten blandes med de øvrige ingredienser og smøres ud på pandekagen.
Fordel røget laks ud på flødeosten - 150 - 200g laks
Rul stramt pandekagen til en roulade.
Pak den ind i husholdningsfilm og lad den hvile i køleskabet.
Rouladen kan sagtens laves dagen før.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar