mandag den 7. juli 2014

Blandet salat med hindbær

Denne salat er en rigtig sommersalat. 
Den smager dejlig frisk. Den kan varieres i det uendelige. 
Jeg har valgt at putte cashewnødder i, men det kan være mange andre slags nødder, mandler eller kerner. 
I min salat er der fetaost, fordi jeg havde en rest i køleskabet. Jeg er sikker på, at salaten ville smage endnu bedre med parmesanflager. 

Jeg hentede noget blandet salat i haven. 



Desuden brugte jeg forårsløg fra haven. De er godt nok stadigvæk lidt små, men de er perfekte til salat. 


Blandet salat, fetaost, forårsløg og cashewnødder arrangeret i en skål. 
Halvdelen af de friske hindbær moses let med en gaffel, og der tilsættes 2 spk æblecidereddike og 4 spk olivenolie. Tilsæt honning, flagesalt og friskkværnet peber. 
Dressingen hældes over salaten. Den anden halvdel af hindbærrene drysses ud over salaten. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar