Det er lidt besværligt, da de helst skal laves lige inden, de skal spises. Fyldet kan med fordel laves dagen før, eller hvornår man lige har tid.
Dejen har jeg købt i en asiatisk butik.
Ingredienser:
500 g Hakket svinekød
1 håndfuld af 2 slags tørrede svampe
1 dåse bambusskud i skiver
1 stor håndfuld glas- eller risnudler
3 fed hvidløg
1 løg
2 groftrevne gulerødder
Evt bønnespirer, men det havde jeg ikke.
Salt
Peber
4-5 spsk Soyasovs
1 spsk sukker
Læg de tørrede vampe i varmt vand i mindst 1 time- gerne længere.
Hæld kogende vand på nudlerne, og lad dem trække i vandet i nogle minutter.
Hak løg og hvidløg.
Riv gulerødderne.
Kom lidt olie i en gryde og svits kød, løg, hvidløg og skiveskårne svampe i nogle minutter. Tilsæt gulerødder, bambusskud og nudler. Når alt er svitset godt, tilsættes krydderier og Soyasovs. Hvis der skal bønnespirer i, skal det være lige inden, fyldet er færdigt.
Fyldet skal afkøles, inden forårsrullerne laves.
Tag et stykke dej og kom 1-2 spsk fyld på. Rul dejen om fyldet til halvvejs oppe.
Fold siderne godt ind.
Kom sammenpisket æg på snippen, inden der rulles færdig. Rullearbejdet kan godt gøres noget tid inden stegningen.
Rullerne steges i rigeligt olie på panden.
Forårsrullerne serveres med sød chilisovs og Soyasovs. De smager fantastiske. Vi fik dem som forret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar