Man kan ikke lade være med at tænke på alt, det man smider væk (pulpen), når man laver juice. Det kan anvendes til mange ting. Jeg kan bedst forestille den pulp, der kommer af grønsagsjuicen, kan anvendes. Pulpen kan anvendes til brød, kødsovs, frikadeller osv.
En af julegaverne i år var denne bog
Der er opskriften på det fladbrød, jeg i dag bagte af pulpen på grønkålsjuice. Det er endda glutenfrit.
Jeg brugte:
250 g grønsagspulp
1 spsk olivenolie
2 æg
75 g mandelmel
1 tsk salt
1/2 dl fintmalet hørfrø
1 dl vand
Hørfrøene kom jeg i den lille blender
Alt blev blandet til en ensartet masse og fordelt på bagepapir.
Brødet bages i ca 20 min ved 175 grader.
Det bliver sødere, hvis man kommer hakkede rosiner, dadler, abrikoser, svesker i. Det kan så bruges som en form for sund kage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar