lørdag den 9. januar 2016

Fladbrød af pulpen

Man kan ikke lade være med at tænke på alt, det man smider væk (pulpen), når man laver juice. Det kan anvendes til mange ting. Jeg kan bedst forestille den pulp, der kommer af grønsagsjuicen, kan anvendes. Pulpen kan anvendes til brød, kødsovs, frikadeller osv.


En af julegaverne i år var denne bog


Der er opskriften på det fladbrød, jeg i dag bagte af pulpen på grønkålsjuice. Det er endda glutenfrit. 

Jeg brugte:

250 g grønsagspulp
1 spsk olivenolie
2 æg
75 g mandelmel
1 tsk salt
1/2 dl fintmalet hørfrø
1 dl vand

Hørfrøene kom jeg i den lille blender 


Alt blev blandet til en ensartet masse og fordelt på bagepapir. 


Brødet bages i ca 20 min ved 175 grader. 
Det bliver sødere, hvis man kommer hakkede rosiner, dadler, abrikoser, svesker i. Det kan så bruges som en form for sund kage. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar