tirsdag den 2. februar 2016

Kyllingesalat med mandler

I dag havde vi gæster til frokost. Det er fantastisk at have gæster en tirsdag til frokost:)
Vi fik marinerede sild med æble/tranebærsalat, kyllingesalat med mandler, pariserbøf og ost. Til kaffen fik vi fastelavnsboller. Jeg lægger opskrifterne ind i bloggen, så kan jeg selv finde frem til dem igen. 

Jeg kogte 2 kyllinger i søndags. Vi fik kylling i karry, og desuden blev der en masse dejlig suppe. 
Resterne lavede jeg denne kyllingesalat af. Vi var 6 til frokosten, og jeg brugte ca 300 g kyllingekød. Jeg har taget udgangspunkt i Arlas frokostretter. 

Dressing:
1/2 L skyr eller lignende. Jeg brugte ca 4 dl skyr og 1 dl creme fraiche. 
3 spsk mælk
1 spsk citronsaft
1 spsk karry
Salt
Friskkværnet peber
150 g mandler

Bland ingredienserne og pluk kyllingen i stykker og tilsæt dem.
Smut mandlerne og hak dem groft. Put dem i dressingen. 
Pas på med at kyllingesalaten ikke bliver for syrlig. 

Som tilbehør til kyllingesalaten lynkogte jeg fintsnittede porer og tyndt skårne gulerødder. Jeg kom dem i kogende vand, og gav dem et opkog i ca 1 min. 
Desuden skar jeg fennikel og blandede det med salat. 
Jeg serverede ristet brød til retten. 

Jeg portionsanrettede det hele. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar