Vi fik marinerede sild med æble/tranebærsalat, kyllingesalat med mandler, pariserbøf og ost. Til kaffen fik vi fastelavnsboller. Jeg lægger opskrifterne ind i bloggen, så kan jeg selv finde frem til dem igen.
Jeg kogte 2 kyllinger i søndags. Vi fik kylling i karry, og desuden blev der en masse dejlig suppe.
Resterne lavede jeg denne kyllingesalat af. Vi var 6 til frokosten, og jeg brugte ca 300 g kyllingekød. Jeg har taget udgangspunkt i Arlas frokostretter.
Dressing:
1/2 L skyr eller lignende. Jeg brugte ca 4 dl skyr og 1 dl creme fraiche.
3 spsk mælk
1 spsk citronsaft
1 spsk karry
Salt
Friskkværnet peber
150 g mandler
Bland ingredienserne og pluk kyllingen i stykker og tilsæt dem.
Smut mandlerne og hak dem groft. Put dem i dressingen.
Pas på med at kyllingesalaten ikke bliver for syrlig.
Som tilbehør til kyllingesalaten lynkogte jeg fintsnittede porer og tyndt skårne gulerødder. Jeg kom dem i kogende vand, og gav dem et opkog i ca 1 min.
Desuden skar jeg fennikel og blandede det med salat.
Jeg serverede ristet brød til retten.
Jeg portionsanrettede det hele.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar