tirsdag den 2. februar 2016

Pariserbøf

Pariserbøf er altid et hit, når vi spiser frokost på restaurant. 
I dag har jeg prøves selv at lave pariserbøf til frokost.  
Opskriften er til 6 mellemstore pariserbøf. 

Ingredienser:
800 g god oksefars
2 æg
1 skive brød
1 finthakket løg
3 spsk finthakket rødbeder
2 spsk hakket kapers
En håndfuld hakket persille
2 spsk engelsk sovs
Salt
Friskkværnet peber


Bland alle ingredienserne og lad farsen trække lidt. 

Farsen smøres på franskbrød. Jeg brugte et hjemmebagt brød. Det er vigtigt, at farsen kommer ud over kanten på brødet. Brødene steges først på brødsiderne i et par minutter. Herefter endes de, og steger videre ved middelvarme. 


Der serveres hakkede rødbeder, hakkede rødløg, revet peberrod, kapers og rå æggeblommer til pariserbøfferne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar