søndag den 23. august 2015

Spyd med oksekød og portobello

Vejret er stadig fantastisk, så aftensmaden blev lavet i udekøkkenet og på grillen. 
I stedet for at få almindelige hakkebøffer, blandede jeg oksefarsen med lidt forskelligt og satte den på spyd. 
Farsen kan blandes med mange forskellige ting. Jeg brugte

400 g oksefars
1/2 rød peberfrugt i tern
2 små chilier i tern
Worchestersauce ca 3 spsk
1 fed hakket hvidløg 
Salt
Peber
Purløg, persille, kinaløg- alt hakkes fint

Bland farsen med alle ingredienserne. Brug hånden for at få den samlet godt. 
Sæt en klump dej på en pind. Husk at pindene skal lægges i vand først. 


Grilles i 10-15 min. 

Til spydene fik vi tomatsalat, kartoffelsalat og portobello. 


Portobello smager dejlige, og de kan fyldes med lidt af hvert. 
Denne gang blev det
Cremefraiche
Hakket purløg og persille
Madonna ost
Salt, peber
Gedeost

Skrab lamellerne ud og skær stokken i små terninger, som blandes med de øvrige ingredienser. Blandingen fyldes i svampene og gedeosten lægges over. Portobelloerne lægges på grillen samtidig med kødet, men ude i kanten af grillen. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar