lørdag den 15. august 2015

Pasta med semidried tomater, svampe og palmekål

Jeg havde tidligere på dagen lavet semidried tomater, og de skulle anvendes i en pastaret. Jeg synes, det smagte himmelsk, måske fordi det er meget længe siden, vi har fået pasta. Det kan også være den revne ost, der var over retten. Det var en Prima Donna ost:)

Jeg kogte noget godt pasta - gnocchetti. 
I en anden gryde svitsede jeg 11/2 kyllingefilet, jeg havde skåret i tern. 
Et løg skåret i tern, 1 fed hvidløg, 1 chilie i tern og 1/2 bakke champignon, skåret i skiver. 


Jeg har palmekål i haven, og det ribbede jeg og skar i skiver. Man kan også bruge spinat. Palmekålen svitsede med i gryden i ca 5 min. Jeg tilsatte lidt fløde og 4 spsk af mine semidried tomater. Det hele kogte igennem og pasta blev vendt i. 
En super nem og velsmagende ret. Husk den revne ost:)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar