Retten kan nem tilberedes på pande, men da vejret var dejligt brugte jeg grillen.
Retten fik vi tit til morgenmad, da vi var i Mexico.
Den er nem at lave og smager perfekt.
Jeg brugte til 2 personer 2 løg, 3 små chilier og 6 tigerella tomater. Andre tomater kan selvfølgelig også bruges. Løgene skal jeg i tern. Tomaterne skar jeg over og tog kerne ud. Derefter blev de også skåret i tern. Chilierne blev ligeledes skåret i små tern.
Jeg kom olivenolie på grillpladen og svitsede først løgene, før tomater og chilier kom på.
Grøntsagerne skal være godt møre og evt væske være fordampet, inden den piskede æggemassen hældes på. Jeg brugte 4 æg, der blev pisket sammen med salt og peber.
Massen skal stivne og røres i.
Tortillaerne grillede jeg også.
Vi spiste retten med hotsauce og på den rigtige mexicanske måde, hvor man rives stykker af tortillaen, og bruger dem som små skeer, hvorpå æggemassen lægges.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar