lørdag den 4. juli 2015

Stjernekaster

Det hedder vist en Stjernekaster, når det er et stjerneskud med to stegte rødspættefiletter. 
Det var hvad jeg lavede denne varme sommerdag, hvor vi havde besøg til frokost. Vi indtog frokosten på terrassen, og nyd en dejlig kold hvidvin til. 
Efter stjernekasteren fik vi salat og krabbekløer. Vi sluttede af med diverse lækre oste fra Åbebro Mejeri.


Jeg ristede noget brød og stegte rødspættefiletterne. 
Som pynt kogte jeg nogle af mine hjemmeavlede asparges og plukkede nogle salatblade. 
Jeg pyntede med rejer og ørredrogn.

Så kommer vi til dressingen, som jo er afgørende for om smagen er i top. 

Jeg brugte:
2 dl creme fraiche- jeg brugte laktosefrit
2 spk tomatpure
1,5 tsk paprika
2 spk sød chilie 
Salt
Friskkværnet peber

Alt røres sammen og smages til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar