Mængden af krydderier er ikke angivet på opskriften. Man skal smage på dejen og afgøre mængden. Jeg har nu fundet ud af, hvordan de smager bedst, så krydderimængderne er angivet i min opskrift.
Farmors pebernødder:
1250 g mel
625 g sukker
375 g smør
3 dl mælk
3 tsk hjortetaksalt
4 tsk kanel
3 tsk kardemomme
2 tsk nelliker
Ja der er ikke peber i, men det kan man selvfølgelig godt gøre:-)
Mel, smør og sukker smuldres sammen. Jeg laver alt på røremaskinen.
Krydderierne tilsættes.
Mælk tilsættes.
Dejen skal i køleskabet. Den kan sagtens gemmes nogle dage.
Rul pølser af dejen.
Skær pølserne i små stykker. Jeg drejer pølserne en halv omgang, hver gang jeg skærer.
Bages til de er lysebrune, ca 6-8 min ved 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar