tirsdag den 12. maj 2015

Sunde småkager

Hvis man kan tale om sunde småkager, må de her være et godt bud på det. 
Opskriften har jeg fra min dejlige moster, der er fantastisk til at lave mad og bage. Hun er i øvrigt også fantastisk til mange andre ting, som håndarbejde og have. 


Jeg brugte:

200 g sukker
2 æg
150 g smeltet smør
2 dl solsikkekerner
1 dl sesamfrø
11/2 dl havregryn
2 spk mel. Jeg brugte speltmel. 
2 tsk bagepulver

Sukker og æg piskes. Æggene tilsættes.
De øvrige ingredienser puttes i, og alt røres godt sammen. 



Dejen hviler koldt 1/2 time, inden den sættes på bagepapir med en teske. 
Kagerne bages i 6 til 8 min ved 200 grader. 

Næste gang vil jeg lave dem helt glutenfri ved at erstatte speltmel med majsmel. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar