Krydderblandingen, til at smøre de to mørbraden ind i, bestod af:
2 -3 stjerneanis, såvel skal som kerner mortes
1spsk fennikelfrø
1/2 spsk stødt kanel
1/2 spsk Cayennepeber
1 spsk paprika
1/2 spsk stødt nelliker
Salt
Peber
Alle krydderierne mortes og smøres på de afpudsede mørbrad.
Lad kødet trække i køleskabet i nogle timer.
Lav en mangosalsa af
2 mangoer i små tern
2 fintsnittede forårsløg
1/2 fed finthakket hvidløg
Finthakket frisk chili (jeg brugte 2 starfish chilier)
2 finthakkede tomater, hvor kernerne er taget ud
1 stor håndfuld mynte, finthakket
Saften af 1 citron
2 spsk sød chilliesauce
Bland alle ingredienser.
Steg de to mørbrad på panden, og steg dem videre i ovnen i ca 10 min.
Mørbraden skæres i tykke skiver, og mangosalsaen hældes over.
Til retten serveres gratineret sweet potatoes. Se opskrift under tilbehør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar