lørdag den 14. oktober 2017

Kryddersmør

3 forskellige opskrifter på kryddersmør, som jeg serverede som opstarten på en middag sammen med noget godt brød. Opskrifterne er lavet med inspiration fra www.valdemarsro.dk


Smør med creme fraiche
Jeg brugte dobbelt så meget smør som creme fraiche. Tilsæt lidt flagesalt. 
På billedet er det den øverste til venstre. 

Smør med estragon og rødløg
125g blødt smør
1 håndfuld finthakket estragon
1/2 finthakket rødløg
Flagesalt
Lidt citronsaft
På billedet er det smørret til venstre

Smør med citron og chillie
125 g blødt smør
Finthakket chillie efter smag
1 spsk citronsaft
Revet skal af 1/2 citron
Flagesalt

Smørret lægges på bagepapir og rulles til en pølse. Enderne af bagepapiret rulles sammen. Læg "pølserne" ind i køleskabet og skær smørret i skiver, når det skal bruges. 
Smørret kan fryses, hvis man får lavet for stor en potion. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar