Jeg har lavet lidt om på retten, men den ligner i store træk.
Man starter med at lave en marinade, som kød og rødløg skal marineres i.
Retten er til 2 til 3 personer.
Følgende ingredienser røres sammen:
2 fed presset hvidløg
1/2 tsk salt
11/2 tsk peber
2 tsk spidskommen
2 spsk riseddike
2 spsk soyasovs
3 spsk olivenolie
2 rødløg skæres i både.
Kødet skæres i strimler. Jeg købte flanksteak, og det fungerede fint.
Marinaden hældes over henholdsvis kød og rødløg. Det marineres mindst 1/2 time i køleskabet.
Kød og rødløg lynsteges på en varm pande. Der tilsættes halve cherrytomater og jalapeno i tern efter hvor stærk, man ønsker retten.
Til sidst vendes der hakket koriander i retten, og den koger i et par minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar