mandag den 17. november 2014

Rødkål

Hjemmelavet rødkål er så meget bedre end et købt glas rødkål. Desuden er det nemt at lave. 
Jeg laver det altid til Mortensaften, og så fryser jeg det i plastikposer, så jeg har det i december måned og hele julen.



Jeg brugte:

1 mellemstort rødkål
250g smør
1/2 dl rødvinseddike
3 spsk salt
1 spsk peber - jeg brugte groft peber 
300g honning
2 dl æblecidereddike
1/2 dl balsamicoeddike 
1-2 spsk ribsgelé 

Jeg snittede rødkålen på køkkenmaskinen.
Smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt rødvinseddiken og lad det bruse op. 
Kom den snittede rødkål i, og vend det nogle gange. 
Tilsæt de øvrige ingredienser og kog til kålen er mør.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar