Tapasen bestod af 6 forskellige retter.
Butterdejshapsere og mandler sammen med en rosevin blev serveret i drivhuset.
Herefter en krabbesalat. Jeg havde lige kogt krabbekløer aftenen før, men en dåse med krabber kan også bruges - i nødstilfælde.....
Til krabbesalaten lavede jeg en aioli - hjemmerørt mayonnaise med lidt hvidløg. Jeg blandede finthakket bladselleri, avocado, agurk, chilie og forårsløg i aiolien sammen med krabbekødet.
Ved anretningen pyntede jeg med tomat, olivenolie, salt og peber. Jeg brugte bøftomater som jeg skoldede, trak skindet af og skar indmaden ud af.
Herefter vil vi torsk, som jeg havde fået i Hanstholm dagen før. Jeg lavede små pakker med bagepapir og bagte dem i ovnen i 15 min. I pakkerne var der friske spinatblade, torsk, salt, peber og smør
Jeg lavede en safransauce til fisken.
Så var det tid til lidt kød. Et fad med lufttørret skinke, som vi havde købt i Italien, pate og 3 forskellige pølser blev serveret sammen med hjemmelavet pesto og langtidsbagte tomater. En skål med gode oliven kom også på bordet.
Til det alt sammen serverede jeg hjemmebagt brød: rugbrød, flutes og olivenbrød.
Hold da helt op, det ser lækkert ud . mums
SvarSlet