Verdens bedste kanelsnegle er taget ud fra opskrift på www.sesamsesam.com.
31/2 dl kold mælk
3/4 pakke gær
1 stort æg
750 g hvedemel
110 g sukker
1 tsk salt
110 g smør
Opløs gæren i mælken, og tilsæt æg, mel, sukker, salt.
Ælt dejen på køkkenmaskine til den slipper skålen, ca 20 min.
Tilsæt smør i tern, og ælt dejen igen i 20 min til den slipper skålen.
For at kagerne bliver super gode, skal æltetiderne overholdes.
Lad dejen hæve i 11/2 time overdækket med et fugtigt viskestykke.
Remonce:
225 g blødt smør
75 g brun farin
75 g sukker
3/4 dl sirup
2 spk kanel
Rør smør, farin, sukker, sirup og kanel sammen til det har en ensartet konsistens.
Dejen deles i to og rulles ud i 2 rektangler ca 1/2 cm tykke.
Remoncen smøres ud på dejen.
Dejen rulles stramt sammen og skæres ud i stykker af ca 2,5 cm tykkelse.
Sneglene placeres på en bradepande med bagepapir tæt op ad hinanden.
Lad dem hæve ca 11/2 time under et fugtigt klæde.
Sneglene pensles med æg og bages ca 25 minutter ved 180 grader i traditionel ovn.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar