onsdag den 16. september 2015

Verdens bedste kanelsnegle

Verdens bedste kanelsnegle er taget ud fra opskrift på www.sesamsesam.com. 

Dej:
31/2 dl kold mælk
3/4 pakke gær
1 stort æg
750 g hvedemel
110 g sukker
1 tsk salt
110 g smør

Opløs gæren i mælken, og tilsæt æg, mel, sukker, salt.
Ælt dejen på køkkenmaskine til den slipper skålen, ca 20 min.
Tilsæt smør i tern, og ælt dejen igen i 20 min til den slipper skålen. 
For at kagerne bliver super gode, skal æltetiderne overholdes. 
Lad dejen hæve i 11/2 time overdækket med et fugtigt viskestykke. 


Remonce:
225 g blødt smør
75 g brun farin
75 g sukker
3/4 dl sirup
2 spk kanel


Rør smør, farin, sukker, sirup og kanel sammen til det har en ensartet konsistens. 

Dejen deles i to og rulles ud i 2 rektangler ca 1/2 cm tykke. 
Remoncen smøres ud på dejen.


Dejen rulles stramt sammen og skæres ud i stykker af ca 2,5 cm tykkelse. 
Sneglene placeres på en bradepande med bagepapir tæt op ad hinanden. 


Lad dem hæve ca 11/2 time under et fugtigt klæde.


Sneglene pensles med æg og bages ca 25 minutter ved 180 grader i traditionel ovn. 


Pyntes med glasur og smager himmelsk:)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar