Sidste år lavede jeg salsa verde af mine mexicanske tomatilloer. Det sidste glas af min salsa verde skulle bruges, inden de nye tomatilloer skal høstes.
Sidste år syltede jeg nogle jalepenos, de skulle ligeledes bruges, inden den nye høst.
Opskrifterne på begge dele kan findes på bloggen, men man kan selvfølgelig også købe det.
Ingredienser:
1 tsk olivenolie
2 fed hakket hvidløg
1/2-1 rød peberfrugt
3-4 dl salsa verde
1 dl creme fraiche
1/2 dl hakket frisk koriander - kan evt delvis erstattes af persille
Jalepenos - hakket-mængden er afhængig af smag
3-4 dl "plukket"kylling
2 dl revet cheddarost
6 tortillas
Kog noget kylling eller brug en rest kylling. Pluk kyllingekødet i mindre stykker.
Svits hvidløg og peberfrugt i olien.
Tilsæt salsa verde, creme fraiche, koriander og jalepenos. Kog sovsen sammen.
Tilsæt kylling og cheddarost. Rør rundt indtil osten er smeltet.
Fyld sovs i tortillaerne, og hæld resten af sovsen over.
Drys lidt revet ost over
Sættes i ovnen indtil osten er smeltet og blevet lidt gylden.
Serveres med salat, tomater, avocado, agurk, oliven, eller hvad man eller kunne tænke sig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar