Jeg købte to lammeculotter og lavede dem på panden. Opskriften, jeg er gået ud fra, fandt jeg på https://lonelandmand.wordpress.com/2012/11/11/soroverens-braiserede-lammeculotte-opskrift/
Jeg ridsede kødet og krydrede det med rosmarin, peber og salt. Det fik lov at trække, medens jeg forberedte kartoflerne.
De udskårne kartofler kom jeg i en plastikpose sammen med salt, peber, hakket persille, oregano, citronsaft og olivenolie. Kartoflerne kom ind i ovnen.
Kødet kom på en varm pande med den ridsede side nedad. Da fedtet var smeltet fra, hældte jeg det ud. Herefter kom der smør og hvidløg på panden. Kødet stegte videre. Ved temperatur på godt 60 grader slukkede jeg for panden.
Efter at kødet hvilede lidt, skar jeg det i skiver og placerede det ovenpå kartoflerne. Som tilbehør til retten, kan der serveres en god salat. Jeg lavede blomkålspure.
Retten kan varmt anbefales.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar