Denne lammegryde lavede jeg som en del af en del andre tapasretter, men den kan sagtens udgøre et helt måltid.
Ingredienser:
1/2 kg lammekød i tern
150 g bacon. Det er bedst at købe et stykke bacon og skære det ud i tern
200 g champignon, gerne brune
2 dl sorte oliven
2 dl kapers med stilk
20 Cherrytomater
2 rødløg i både
1 fennikel i både
1 aubergine i tykke skiver
300 g Kartofler med skræl, halverede
3 fed hvidløg, hakket
En stor håndfuld Persille, hakket
En stor håndfuld Basilikum, hakket
En håndfuld mynte, hakket
2 dl Rødvin
1 spsk Sukker
Steg lam og bacon i en gryde i nogle minutter.
Tag det op og over i et ildfast fad.
Brug grønsagerne, og kom resten af ingredienserne i. Lad det koge op, inden det hældes over i det ildfaste fad.
Læg låg eller staniol over, og sæt det i ovnen ved 150 grader i ca 4 timer.
Det smager fantastisk. Tjek at der er nok væske ved i alle 4 timer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar