Jeg brugte:
1/2 kg smør - det er vigtigt, at det er rigtigt Lurpak smør
1/2 kg farin
1/4 kg sirup
1 kg mel
1 brev potaske
6 tsk kanel
2 tsk nelliker
4 tsk ingefær
2 tsk allehånde
mandler
1/2 kg farin
1/4 kg sirup
1 kg mel
1 brev potaske
6 tsk kanel
2 tsk nelliker
4 tsk ingefær
2 tsk allehånde
mandler
Smør, farin og sirup varmes op til kogepunktet.
Massen afkøles inden mel, krydderier og mandler kommes i.
Rul dejen ud til pølser, og kom dem i køleskabet, inden de skæres ud til tynde småkager.
Jeg gemmer altid noget dej i køleskabet og nogle af pølserne fryser jeg. På den måde får vi nybagte brunbager hele december.
Mandlerne kommer jeg bare i hele. De er nemme at skære ud, når kagerne skal bages.
De bedste julesmåkager der findes:-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar